Avkoppling på hög nivå

entrance_img
entrance_img
entrance_img
Foton Kurorten Mösseberg

Alla behöver vi ta en paus från vardagen och ägna tid åt att ta hand om oss. Stanna upp en stund och bara njuta av livet. Det är lätt att glömma bort att ta hand om sitt inre när så mycket i dagens samhälle är fokuserat på det yttre.

Ett ställe som gör under både för ditt yttre men framför allt ditt inre är Kurorten Mösseberg, belägen i Falköping, som är en vattenkuranstalt. Här är det lockande att gå hela dagarna i morgonrock medan man njuter av olika SPA behandlingar som till exempel Hot Stone Massage, helkroppspeeling, pedikyr/manikyr eller kurbad med örter.

Det som fångade min uppmärksamhet på hemsidan var att de erbjuder något som ligger under kategorin massage och kallas "Taktil Stimulering". Det beskrivs som "Mycket mjuk och avstressande beröring som aktiverar lugn-och-ro systemet." Låter verkligen som något värt att testa om det känns som att stressen håller på att ta det bästa av dig.

Hela hotellet är fridfullt inrett där du får mysiga tofflor och morgonrockar på rummet. Från rummen krävs det bara en kort inomhus promenad till SPA avdelningen så du kan med fördel besöka den i tofflorna och morgonrocken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0